Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Szabadulós Pince

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@szabadulospince.hu

Cím: 9021 Győr, Szabadsajtó utca 24.

Helyszín: Szabadulós Pince

Telefonszám:   +36302292777

Részletes leírás

Győr legnagyobb szabadulós játéka rémisztgetés nélkül.

Baráti társaságoknak, családoknak és mindenkinek, aki szereti a játékos kihívásokat!

A VAK SZEMTANÚ
Várjuk a legelszántabbanak egy egyedülálló, vak sötétben játszott krimi témájú játékkal. Ez biztosan egy életre szóló élmény lesz mindenkinek. A játék 90 perce alatt egy látássérült lesz segítségetekre!

OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKRA
Nálatok milyen egy szokványos osztálykirándulás? Városnézés, múzeumok, szabad program? Eléggé sablonosan hangzik. Idén dobjátok fel valami igazán különlegessel! Gyertek el a Szabadulós Pincébe, és játszatok egyszerre 4 pályán összesen legfeljebb 24-en! Remek 60 perces szórakozás a hűs pincében, ahol egyszerre használhatjátok a logikátokat, a találékonyságotokat, mindezt egy csapatként összedolgozva.

ÉRZÉKENYÍTŐ PROGRAM NEM CSAK GYEREKEKNEK!
Főként iskolák számára készítettük tematikus érzékenyítő programunkat a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének segítségével. Időközben igény mutatkozott cégek, és más oktatási intézmények részéről is. Igyekszünk minden igényt kielégíteni.
A program max 30 fő egyidejű részvételével zajlik, kb. 90-110 perc aktívitás mellett.
Lehetőség van megismerkedni a vakok mindennapi kihívásaival, megismerni eszközeiket, praktikáikat, és nem utolsó sorban kipróbálni valós, "vak sötét" környezetben. Mindeközben nagyon sokat tanulhat minden résztvevő magáról, az érzékeléseiről, és az ezzel kapcsolatos gondolkodásáról.

SZÜLETÉSNAPRA
Szülinapi bulit szervezel, és szeretnél valami egészen különlegessel előrukkolni? Kezdjétek nálunk az ünneplést, hogy egy felejthetetlen közös élménnyel induljon az este! A Szabadulós-Pince csapata egy üveg pezsgővel kedveskedik a szülinaposnak. Gyertek a Pincébe, és adjátok át magatokat az önfeledt szórakozásnak!

GYERMEK SZÜLETÉSNAPI PARTYRA!
Nem tudsz helyet biztosítani 10 meghívott gyerek számára? Nem szeretnél a szervezéssel foglalkozni? Nincsen kedved takarítani utánuk?
Szervezd meg nálunk gyermeked születésnapi meglepetés partyját, cserébe, a torta kivételével mindet elintézünk helyetted!

LEGÉNY- ÉS LEÁNYBÚCSÚRA
Felejthetetlen legény- vagy leánybúcsút szeretnél szervezni? A Szabadulós-Pince remek indulási hely lesz számotokra! Nálunk minden meghívott részt vehet a játékban és lehetőség van a pályán egyedi, ötletes meglepetések elrejtésére is. Egy jó hangulatú közös játék már az elején összekovácsolja a csapatot, mely után egy kis kötetlen poharazgatásra is lehetőséget biztosítunk. Alapozzátok meg nálunk a buli hangulatát, hiszen egy óra izgalmas játéknál erre nincs is jobb lehetőség!

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!